Reperja heq dorë nga muzika për një projekt tjetër.

 Reperja Iggy Azalea ka vendosur të tërhiqet nga muzika përfundimisht dhe ky ka qenë një lajm i trishtë për të gjithë ndjekësit e saj.

‘End of Era’ është kaq i veçantë për mua, pasi të publikoj albumin muajin tjetër dhe për disa vjet do të fokusohem në projekte të reja krijuese dhe gjëra nga të cilat ndihem e apasionuar dhe e frymëzuar, përtej muzikës. Jam shumë e ngazëllyer të shihni një anë tjetër timen në të ardhmen.Zhvendosja e energjisë dhe përqendrimi im tek ajo që jam më shumë e entuziazmuar, është ajo që është e përshtatshme për mua, dhe shpresoj që ju të vazhdoni të mbështesni çfarëdo projekti krijues që jam duke bërë, u shpreh reperja.Ylli nuk e bëri të qartë se cilat janë projektet e saj të tjera, por ajo ka provuar të gjykojë shfaqje talentesh pasi ishte paneliste në serinë e tetë të Australisë ‘The X Factor’.

Linku: https://www.rheaheraldnews.com/lifestyles/article_3c5ea7a5-7482-549b-94fc-8709d5fb1408.html

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CLu26_hh9b5/