Tiranës, një person kërcënon se do të hidhet nga pallati në zonën e Muzeut Kombëtar...

 Një person kërcënon se do të hidhet nga lartësia e një pallati në qendër të Tiranë, në zonën e Muzeut Historik Kombëtar.


Ngjarja ëhstë duke ndodhur dhe detaje të tjera nuk bëhen me dije. Identiteti i personit dhe rrethanat që e kanë shtyrë atë drejt ndërmarrjes së aktit të rëndë, nuk dihen ende.