Kylie Jenner dhuron një shumë marramendëse për fëmijët me kancer! Ja çfarë fshihet pas vendimit të saj

 

Kylie Jenner dhuron një shumë marramendëse për fëmijët me kancer! Ja çfarë fshihet pas vendimit të saj


Kylie Jenner në nder të mikut të saj, Harry Hudson, i cili është një i mbijetuar nga kanceri, po kontribuon për adoleshentët që i nënshtrohen trajtimit të kancerit.


Ylli i ‘Keeping Up with the Kardashians’ dhuroi 500,000 dollarë së bashku me fondet nga organizata jofitimprurëse Teen Cancer America, për të ndërtuar një hapësirë të re në Sallën e Fëmijëve në Vanderbilt.

Zona do të shërbejë për nevojat unike të pacientëve adoleshentë dhe të rinj me kancer të avancuar, sipas një njoftimi.

’Teen Cancer America’ është një organizatë e pabesueshme dhe unë jam aq e bekuar, pasi aty u njoha me Harry-in”- tha Jenner në njoftimin për shtyp.
Unë jam shumë mirënjohës për miqësinë e Kylie dhe ndikimin që ajo ka pasur në jetën time dhe në luftën time ndaj kancerit,“- tha Harry në njoftim.


Ajo ka qenë gjithmonë aty për mua dhe së bashku, ne donim të gjenim një mënyrë për të qenë atje për të rinjtë e tjerë që po luftojnë me këtë sëmundje,“- përfundoi Kylie.