Roza Lati ne Dubai

 Moderatorja pozon ne plazh, nxjerr linjat trupore dhe tatuazhet e saja.

Instagrami e saj eshte i mbuluar me like dhe komente, Roza serisht provokon fansat e saj

me foto te nxehta.