Hiti me i ri nga Marc Anthony, Will Smith, Bad Bunny - Está Rico

 Nje Bashkepunim shume i suksesshem i te 3 artisteve.

Ndiqni me poshte se si ata nisen projektin dhe se si finalizuan klipin.