Z()DIAC KUNDËR BESIMIT FETAR, Majlajdo Gala godet serisht...

Koreografi dhe balerini Majlajdo Gala sapo ka publikuar koreografinë e tij më të re ku rezistenca dhe guximi i individualitetit ngrihen mbi FENË. Në videoklip shihen shumë vajza të zhveshura, një kryq në zjarr dhe lëvizje tepër eksplicite që i bën besimtarët dhe jo vetëm të mos ndihen të qetë me këto pamje. Koreografi ka shprehur se me këtë koreografi ai do të ndërgjegjësojë njerëzit dhe ti bëjë të mendojnë më qartë mbi fenë dhe sesi është krijuar ajo. "Çfarë është normale për ty nuk është për mua" shprehet balerini duke na dhënë një njoftim në fund të videos se do të vazhdojë ky ndërgjegjësim.  Cili besim fetar do jetë nën lupën e artistit pritet për tu parë.