Saranda Hasani prezanton klipin e ri.

Shqiptarja me origjinë nga Kosova, e lindur në Suedi, Saranda Hasani prezanton në platformën youtube dhe në të gjitha rrjetet, këngën e saj më të re.
Kënga e 25 vjeçares që e mban emrin “Ku je”, është projekti i parë në gjuhën shqipe meqenëse deri më tash Saranda përmes projektit të parë, ka kënduar për audiencën suedeze.
Saranda Hasani, është shpallur në vitin 2014 si nje një nga tetë vokalistet më të bukur te Suedisë. Kënga e sapo lancuar e 25 vjeçares që e mban emrin “Ku je”,është projekti i parë në gjuhën shqipe, me tekst dhe melodi nga vet Saranda dhe Bahoz & Baran. Këngëtarja shihet nga komuniteti Suedez si shpresë për muzikën e saj.