Sara & Ledri Vulën në një moment privat.

 Sara Hoxha dhe Ledri Vula janë një ndër çiftet më simpatik të estradës. Të dy sëbashku po shijojnë periudhën më të bukur të prindërit, me vogëlushen e tyre Poem Blu.

Por si çdo çift tjetër edhe ata kanë nevojë për hapsirë dhe privatësi me njëri-tjetrin. Në një moment shumë privat, Ledri Vula ka performuar live një këngë të huaj dhe Sara ka përfituar nga rasti duke i bërë video dhe postuar në Instagram.

Link: https://www.instagram.com/sarahoxha/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CRMteaNrkzE/