Më në fund Mevlani zbulon gjithçka...

 Çifti shumë i përfolur i Përputhen Ledjana dhe Mevlani, tashmë nuk janë më bashkë por ama njerzit nuk pushojnë së komentuara dhe pyeturi për ata të dy sa herë është e mundur.

Së fundmi në Instagram Mevlani ka bërë një intervistë të shkurtër me fansat, pyetje dhe përgjigje prej tij. Dikush e pyet nëse do të rikthehet sërish me Ledjanën në të ardhmen?

Më në fund kemi një përgjigje përfundimtare nga Mevlani, i cili vëndos njëhërë e përgjithmonë pikat mbi i.