Do jesh gjithmonë këtu vëllai im, të betohem që do të shoh sërish...

 


Reperi me emrin Mariglen Malaj, i njohur me emrin e artit ‘Marin’, është një tjetër person i cili ka reaguar pas vrasjes së 27-vjeçarit Mehmet Qema, mbrëmjen e djeshme te zona “5 Maji” në kryeqytet.

“Koha kalon dhe unë të betohem që do të të shoh sërish. Pusho në paqe. Do jesh gjithë këtu vëllai im,”- ka shkruar këngëtari.