Qeni i Joe Biden kafshon punonjësin e Shtëpisë së Bardhë për herë të dytë

 


Qeni  i Shtëpisë së Bardhë, Major ka kafshuar përsëri, vetëm disa ditë pasi u kthye nga trajnimi në Delaware pas një incidenti të ngjashëm në fillim të këtij muaji.

Majori është më i vogli nga dy qentë gjermanë të Bidens dhe qeni i parë i shpëtimit i Shtëpisë së Bardhë.

“Ai është një qen i ëmbël”, ka thënë Presidenti Joe Biden.

Michael LaRosa, zëdhënësi i zonjës Biden, tha për incidentin e së hënës: “Majori është akoma duke u përshtatur me mjedisin e tij të ri dhe ai kafshoi dikë ndërsa ishte në një shëtitje”.

CNN raportoi se një punonjës i Shërbimit të Parkut Kombëtar u kafshua në Lëndinën e Jugut dhe iu desh të ndalonte punën për të marrë trajtim. Shërbimi i Parkut Kombëtar nuk i është përgjigjur kërkesës së CNN për koment.

Të dy Majori dhe Champ, qeni 13-vjeçar i Biden, u zhvendosën në shtëpinë e familjes Biden në Wilmington, Delaware, pas incidentit të parë të kafshimit në 8 mars.